júl
30

Üdv. újra mindenkinek! :)

Úgy döntöttem, hogy a heti idézeteket csak hónaponta hozom! És még egy ,,rossz,, hír! Jövő héten se leszek, mert megyek táborba! Ezek után már lesz egy jó hír is! Ingyen öltöztetést szezon! Vagyis csak annak aki a bent van az első 3-ban! Hogy bent lehess az első 3-ban írnod kell a vendégkönyvembe!! De nem akármilyen szöveget. A szövegben bent kell lenni, hogy mennyire szereted ezt a blogot, mi akarsz lenni ha nagy leszel (Röviden), meg hogy mennyire szereted a stardollt, mind ezt 250 karakterben! Feltételek: 10 szint felett, csakis a te ruháiddal válallok öltöztetést! Sok sikert! 

Segítségként itt van a dollom url címe: http://www.stardoll.com/hu/user/?id=246034520     ha még az segítség akkor a stardoll keresőjébe beíroda nevem (Muffinka0003). MÉg egyszer sok sikert! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://stardoll1fanok.blog.hu/api/trackback/id/tr626559851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása