dec
27

Sziasztok! Ezen a héten és a következő héten (amíg nem lesz szilveszter) 2 verseny is indítok! Az 1. verseny rólam fog szólni, ( :D ) a 2. verseny pedig rólatok fog. És természetesen ezek a versenyeknek a célja az: öltözködés! A határ idő pedig december 31. és megpróbálok 0:00 után sorsolni! ;)

1. vereny: Szavaznotok kell,hogy milyen ruhát viseljek Január 1-én! :) És a képek kezdő betűjét kell írnotok a vendégkönyvembe, instagramon vagy e-mailre is írhatjátok! A szavazók között... (Lent a kisbetűs részen megtalálod ilyen színű betűkkel! :)

A)

B)

C)

További részletek: Nincsen! És a szavazók között kisorsolunk egy meglepit ami nagyon nagyon titok! ;) :)

2. verseny: Aki a vendégkönyvembe leírja az 1. verseny ,,akaratát,, és oda írja még hogy ,,2014 the best year,, , akkor az részt vesz ebben a versenyben! A nyeremány pedig, - egy ingyen szilveszteri öltöztetés amit ide a blogra kirakok -egy nagyon cuki meglepiii! :) 

 

                       Sok sikert a versenyekhez!

                                                                                             Muffinka0003

Ide kattintva leírhatod a verseny ,,megfejtését"! :D 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stardoll1fanok.blog.hu/api/trackback/id/tr617014077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása