okt
17

Sziasztok! Üdv újra a blogon!  

Végre az első hosszú szünetünk, amit bevallom meg is érdemlünk! Túlságosan is fárasztó volt ez a másfél hónap... De térjünk is át a halloween-os dologra. Igaz nem egy magyar szokás, de sok helyen lehet látni, hogy világít a töklámpás.(Mi is szoktunk kitenni az ablakba) Ez az időszaka a stardollnak, amikor lázban ég a Halloweentől! Én is és sok más doll is! Én ebben az évben a sötétség hercegnőjét szeretném kihozni magamból! A jelmezeket meg szerencsére van hol beszereznünk, mint például a ,,The Film Theory";,,Fallen Angel";,,Bod Mod"...stb.! Én már nagyon várom ezt az időszakot! :)

Ha tippeket keresel a dollodhoz nézz be valamelyik stardollos butikba, vagy írd be a keresődbe, hogy stardoll halloween és sok jó cuccot kihoz! Remélem tudtam segíteni! :) 

                                         
-Muffinka-

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stardoll1fanok.blog.hu/api/trackback/id/tr467795524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása