jan
30

Sziasztok! :) 

Először is utólag mindenkinek B.U.É.K! :D (Habár a Januárnak is mindjárt vége). Szóval először is a múltkori verseny nyerteséről. A Nyertes pedig nem más, mint........... Foxi22255 Gratulálunk! És ime a nyereményed:

 

És amire mindenki vágyott... Nem ingyenes... Nem is sd-s... Nem drága... EGY PICIKE STARPLAZA ,,HECK,,! :D :) (Ahol ,,(KATT)ˇˇ-ok vannak oda kattints rá!)

 

1. Lépés: Jelentkezz be, majd menj a starplaza-ra 

stardollstarplaza1d.png 

2. Lépés: Ha mindenre rákattintottál akkor a katalógus közepén fent van egy lila nagyító ikon arra is kattints rá:

stardollstarplaza2d.png 

3. Lépés: stardollstarplaza3d.png  4. Lépés: A Lenyílt ,,kereső,, ablakon jobb oldalt találsz egy felfelé és lefelé mutató nyilat, azzal tudsz lefelé és felfelé menni, de nekünk most csak a lefelé nyíl kell. Nem muszáj rá kattintanod a nyílra, hanem csak rá mész, de nem kattintasz rá. :D :)

nevtelen.png 5. Lépés: (Lefelé)

2222.png 

6. Lépés: (Lefelé)

2222_1.png 

7. Lépés: (LEFELÉ)

2222_2.png 

8. Lépés: És, ha minden igaz akkor csak ennyi ,,rejtett,, butik volt. Szerintem nagyon jók. De vannak közte 0 sc-ért és vannak benne 75 sc-ért, ami szerintem nem drága. Ez összesen 53 db ruha. Ha valamit nem értenétek, akkor nyugodtan írjatok e-mail-t, instagramon vagy stardollon.

stardollstarplaza9.PNG  

Legközelebb nem tudom mikor fogok írni, de megpróbálok feljönni. :/ Remélem tetszik nektek és használjátok egészséggel! ;) Muffinka xoxoxo

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stardoll1fanok.blog.hu/api/trackback/id/tr897124169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása